Onze opdrachtgevers

Join us, laten we samenwerken!

Ben jij een ‘echte werker’ die graag met plezier veel uren wil maken tegen een marktconform salaris en heb je bovendien de ambitie om jezelf te ontwikkelen? Dan is Efficient at Work op zoek naar jou! Bij Efficient at Work kun je direct aan de slag binnen de fysieke distributie, de AGF, packaging, industrie en glastuinbouw, horeca, events en verkeersbegeleiding .Leeftijd is daarbij niet belangrijk, motivatie wel. Efficient at Work zorgt voor werk dat past bij jouw kwaliteiten en biedt jou optimale ondersteuning, zodat jij goed en met plezier kunt presteren en je snel bij ons in Nederland thuis zal voelen.

Check actuele vacatures!

Check hier   

 

Respect voor elkaar

Respect staat hoog in het vaandel bij Efficient at Work. Op kantoor zijn de namen en gezichten van alle uitzendkrachten daarom bekend. Bij Efficient at Work staat iedereen met beide benen op de grond en is iedereen gelijk. Van hiërarchie is geen sprake. Er wordt serieus naar jou geluisterd en de belangrijkste organisatorische en administratieve zaken worden jou uit handen genomen.

Maak kennis met ons   

We staan 24/7 voor je klaar

Zo helpt Efficient at Work met het afsluiten van verzekeringen, wordt bovengemiddelde huisvesting verzorgd en wordt voorzien in veilig transport van en naar het werk. Je kunt daarnaast normaal gesproken veel uren maken en krijgt jouw salaris wekelijks trouw uitbetaald. Als nieuwe medewerker word je bij aankomst in Nederland goed begeleid. Je wordt geholpen met het installeren van de benodigde automatiseringstools op je telefoon en ontvangt heldere en duidelijke informatie. Werken jouw familieleden ook in Nederland? Dan probeert Efficient at Work, indien verantwoord en mogelijk, gezamenlijke huisvesting te organiseren.

Huisvesting en vervoer   

Dit vinden we belangrijk en is waar Efficient at Work voor staat:

 • Positieve respectvolle houding naar elkaar
 • Complimenten openbaar, correcties privé
 • Iedereen heeft een voorbeeldfunctie
 • Spreek niet óver, maar mét elkaar
 • Wees altijd eerlijk en betrouwbaar
 • Zerotolerance drank en drugs tijdens werk
 • En… afspraak is afspraak!

Aandacht

Zeker zo belangrijk is dat je wordt ondersteund en begeleid door mensen die ‘jouw taal’ spreken. Veel backoffice medewerkers van Efficient at Work hebben zelf ook op de werkvloer gelopen. Zij weten dus waarover zij praten en kunnen jou altijd helpen als je vragen hebt. Wil je doorleren en jezelf ontwikkelen? Efficient at Work denkt graag met je mee. Zolang jij gemotiveerd bent en laat zien dat je een ‘echte werker’ blijft is het mogelijk om door te groeien naar een vaste baan. We support you!

Efficient at Work…

 • zoekt ‘echte werkers’ die gemotiveerd zijn
 • biedt de mogelijkheid om veel uren te draaien
 • zorgt voor goede begeleiding in je eigen taal
 • behandelt jou met respect en luister naar jou
 • voorziet in goede huisvesting en transport
 • biedt kansen om jezelf door te ontwikkelen

Meer lezen over ons   

Wie ben jij?

Ben jij een ‘echte werker’ die graag met plezier veel uren wil maken tegen een marktconform salaris en heb je bovendien de ambitie om jezelf te ontwikkelen? Dan is Efficient at Work op zoek naar jou! Bij Efficient at Work kun je direct aan de slag binnen de fysieke distributie, de AGF, packaging, industrie en glastuinbouw. Leeftijd is daarbij niet belangrijk, motivatie wel. Efficient at Work zorgt voor werk dat past bij jouw kwaliteiten en biedt jou optimale ondersteuning, zodat jij goed en met plezier kunt presteren en je snel bij ons in Nederland thuis zal voelen.

Neem contact met ons op