Логотип Efficient At Work

Агентство з працевлаштування

Ефективні на роботі під егідою "Дому людей

Home of People обирає нову етикетку та звертається до Westlands uitzendbureau Efficient at Work з проханням про допомогу в пошуку
Home of People verwelkomt wederom nieuw label en voegt Westlands uitzendbureau Efficient at Work toe aan de groep.

На нещодавньому перейменуванні NWH Jobs у листопаді цього року, ми бачимо ще більшу перспективу консолідації для Home of People. Het groepsmerk, dat in 2022 is opgericht en waar de labels Uitzendbureau Solutions (De Lier), T&S Flexwerk (Waalwijk),T&S Holanda (Madrid) en NWH Jobs (Noordwijkerhout) reeds onderdeel van uitmaken, voegt buurtgenoot Efficient at Work uit De Lier met veel trots toe aan haar portefeuille. Los van het verder vergroten van marktaandeel in het Westland en omgeving, wordt de overname van de Westlandse partij vooral als groot voordeel voor alle stakeholders gezien. Всі працівники поіменно орієнтуються на реалізацію великих потенціалів, в тому числі на гнучкість та оперативність у роботі. Efficient at Work є самостійною організацією, що діє на основі власної назви та культури, яка відповідає принципам "Дому людей" (Home of People).

Tuinderszonen met een missie

Efficient at Work у 2007 році очолили Jan Krouwer (55 років) та André van Leent (50 років). Beiden geboren ondernemers en vanaf jongs af aan bevriende dorpsgenoten uit Poeldijk. Daar waar Krouwer het tuinderstokje van huis uit overnam, vond Van Leent zijn werkende leven grotendeels op de bloemenveiling plaats. Op deze manier kwamen zij dan ook met enige regelmaat in contact met uitzendorganisaties. Vanuit eigen ervaring in de praktijk wisten de heren waar de grootste uitdaging op gebied van personeelsplanning lag; zij trokken zodoende de stoute schoenen aan en begonnen samen het avontuur in uitzendland. Efficient at Work is deze maand precies 17 jaar geleden van start gegaan. У нідерландському відділенні працюють також трудові мігранти зі Східної Європи (Польща та Литва), які спочатку були зареєстровані в AGF та розміщені в Німеччині. 

Westlandse krachten bundelen

De Westlandse werkethiek van Solutions Uitzendbureau en Efficient at Work
sluiten naadloos op elkaar aan.

"Door in gezamenlijkheid de Westlandse mentaliteit in de praktijk in te brengen, denken we zowel kwalitatief als kwantitatief nog meer toe te kunnen voegen aan de personeelsplanning van onze klanten" Зегт Сезер Дуйгулу, опричник Будинку людей overtuigend.

De synergievoordelen die we onderling zullen bereiken een praktisch en oplossingsgericht karakter, denk hierbij gewoonweg aan het uitruilen van huisvestingsplekken, maar ook het hebben van een vangnet op gebied van transport. Dit kunnen we vrij direct toepassen en toetsen bij gezamenlijke opdrachtgevers".

Ганс Пруйс, генеральний директор "Дому людей", voegt hieraan toe:

Het groepsmerk blijft zich ontwikkelen en stelt ons ook met deze overname opnieuw in staat verdere slagen te maken op het gebied van professionalisering en het bedienen van nieuwe en interesante klantprofielen."

Зосередьтеся на toekomstige arbeidsbemiddeling

"We kijken enorm uit naar deze samenwerking onder deze vernieuwde constructie, we weten zeker dat we van elkaar zullen leren om daar samen nóg beter van te worden. Je spreekt immers min of meer dezelfde 'taal' en daarin ben je op voorhand al elkaars verlengstuk. Ook de samenwerking met de andere labels zien we als verfrissend en biedt ongetwijfeld mooie kansen voor ons, en vice versa. Ми пропонуємо вам розробити одні й ті ж самі моделі, але в перший період вони можуть мати різний вигляд". ,
Альдус Андре ван Леент.

Het zal best wennen zijn om na 17 jaar niet meer als mede-eigenaar aan het roer te staan, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat het bedrijf waar we al die jaren met zielen en zaligheid aan en in hebben gewerkt, de collega's die altijd hun beste beentje voorzetten en daarmee ook de opdrachtgevers en flexwerkers in meer dan goede handen zijn bij Home of People.''

Більше інформації про це?

Для отримання додаткової інформації, не контактуйте з Робін Паз,
Менеджер з маркетингу та комунікацій

T: 06 51 74 57 39
E: robynpaz@homeofpeople.nl
W: www.homeofpeople.nl

Поділіться цим:

ukUA

Давайте втілимо ваше бачення в реальність!