Efficiënt op het werk logo

Uitzendbureau

Efficiënt aan het werk onder de paraplu van Home of People

Home of People verwelkomt wederom nieuw label en voegt Westlands uitzendbureau Efficient at Work toe aan de groep
Home of People verwelkomt wederom nieuw label en voegt Westlands uitzendbureau Efficient at Work toe aan de groep.

Na de recente overname van NWH Jobs in november jl. smaakt de voortzetting van de consolidatieslag voor Home of People naar meer. Het groepsmerk, dat in 2022 is opgericht en waar de labels Uitzendbureau Solutions (De Lier), T&S Flexwerk (Waalwijk),T&S Holanda (Madrid) en NWH Jobs (Noordwijkerhout) reeds onderdeel van uitmaken, voegt buurtgenoot Efficient at Work uit De Lier met veel trots toe aan haar portefeuille. Los van het verder vergroten van marktaandeel in het Westland en omgeving, wordt de overname van de Westlandse partij vooral als groot voordeel voor alle stakeholders gezien. Alle pijlers zijn namelijk gericht op het realiseren van gezamenlijke kwalitatieve groei, in het belang van de opdrachtgever en flexwerker. Efficient at Work blijft een zelfstandig opererende organisatie en gaat met behoud van eigen naam en cultuur door onder de paraplu van Home of People.

Tuinderszonen met een missie

Efficient at Work werd in 2007 opgericht door Jan Krouwer (55 jaar) en André van Leent (50 jaar). Beiden geboren ondernemers en vanaf jongs af aan bevriende dorpsgenoten uit Poeldijk. Daar waar Krouwer het tuinderstokje van huis uit overnam, vond Van Leent zijn werkende leven grotendeels op de bloemenveiling plaats. Op deze manier kwamen zij dan ook met enige regelmaat in contact met uitzendorganisaties. Vanuit eigen ervaring in de praktijk wisten de heren waar de grootste uitdaging op gebied van personeelsplanning lag; zij trokken zodoende de stoute schoenen aan en begonnen samen het avontuur in uitzendland. Efficient at Work is deze maand precies 17 jaar geleden van start gegaan. De uitzendonderneming werkt veelal samen met arbeidsmigranten uit Oost-Europa (Polen en Letland) en is van oorsprong vooral actief in de AGF en sierteelt. 

Westlandse krachten bundelen

De Westlandse werkethiek van Solutions Uitzendbureau en Efficient at Work
sluiten naadloos op elkaar aan.

"Door in gezamenlijkheid de Westlandse mentaliteit in de praktijk te brengen, denken we zowel kwalitatief als kwantitatief nog meer toe te kunnen voegen aan de personeelsplanning van onze klanten" zegt Sezer Duygulu, oprichter Home of People overtuigend.

De synergievoordelen die we onderling zullen bereiken een praktisch en oplossingsgericht karakter, denk hierbij gewoonweg aan het uitruilen van huisvestingsplekken, maar ook het hebben van een vangnet op gebied van transport. Dit kunnen we vrij direct toepassen en toetsen bij gezamenlijke opdrachtgevers."

Hans Pruis, CEO van Home of People, voegt hieraan toe:

Het groepsmerk blijft zich ontwikkelen en stelt ons ook met deze overname opnieuw in staat verdere slagen te maken op het gebied van professionalisering en het bedienen van nieuwe en interessante klantprofielen."

Focus op toekomstige arbeidsbemiddeling

"We kijken enorm uit naar deze samenwerking onder deze vernieuwde constructie, we weten zeker dat we van elkaar zullen leren om daar samen nóg beter van te worden. Je spreekt immers min of meer dezelfde 'taal' en daarin ben je op voorhand al elkaars verlengstuk. Ook de samenwerking met de andere labels zien we als verfrissend en biedt ongetwijfeld mooie kansen voor ons, en vice versa. We staan te popelen om samen de mouwen op te stropen, maar de eerste periode staat vooral in het teken van elkaar leren kennen" ,
aldus André van Leent.

Het zal best wennen zijn om na 17 jaar niet meer als mede-eigenaar aan het roer te staan, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat het bedrijf waar we al die jaren met zielen en zaligheid aan en in hebben gewerkt, de collega's die altijd hun beste beentje voorzetten en daarmee ook de opdrachtgevers en flexwerkers in meer dan goede handen zijn bij Home of People.''

Meer informatie over dit persbericht?

Voor meer informatie, neem contact op met Robyn Paz,
Manager marketing en communicatie

T: 06 51 74 57 39
E: robynpaz@homeofpeople.nl
W: www.homeofpeople.nl

Delen :

nl_NLNL

Laten we uw visie werkelijkheid maken!