Efficiënt op het werk logo

Uitzendbureau

AGF

Groentesector
en fruit

Efficiënt op het werk - AGF Industry

Groenten en fruit plukken

Wij bieden unieke werkgelegenheid in de AGF-sector (groenten en fruit). Werken in moderne fabrieken draait niet alleen om sorteren, verpakken en etiketteren, maar ook om dynamisch teamwork waarbij elk detail telt. Sluit je aan bij ons uitzendbureau en ontdek de fascinerende wereld van werken bij AGF.

Sorteren

Groenten en fruit sorteren is een baan waarvoor geen gespecialiseerde vaardigheden of kennis van een vreemde taal vereist zijn. Wat voor ons telt is je werklust en inzet. Sluit je aan bij ons team, waar we kansen bieden voor professionele ontwikkeling en samenwerken in een vriendelijke omgeving.

De fabrieken van onze klanten bevinden zich tussen Den Haag en Rotterdam en in de gemeente Westland.

Verse zoete rode paprika's, van dichtbij, hete paprika.

Productie en verpakking

Wij bieden unieke werkgelegenheid in de AGF-sector (groenten en fruit). Werken in moderne verpakkingsfabrieken draait niet alleen om sorteren, verpakken en etiketteren, maar ook om dynamisch teamwork waarbij elk detail telt. Sluit je aan bij ons uitzendbureau en ontdek de fascinerende wereld van werken in AGF!

7
Vacatures in Nederland , accommodatie en gratis vervoer

Logistiek

Het efficiënt verzendklaar maken van goederen is de taak van de Orderpickers. Onze heftruckchauffeurs zijn verantwoordelijk voor het snelle transport van verpakte groenten en fruit. Als je jezelf in een van deze functies ziet, kom dan bij ons werken en neem samen met ons deel aan deze belangrijke processen voor mensen.  

Ben je op zoek naar een baan in deze sector?

Vul ons snelle formulier in. 

Onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

nl_NLNL

Laten we uw visie werkelijkheid maken!