Efficiënt op het werk logo

Uitzendbureau

WERK

De bloemenindustrie

Glazen kas groenteplanting

Werk in de kas
bloemen.

In de geavanceerde bloemenkassen in het Westland houden onze medewerkers zich bezig met het plukken en nauwkeurig sorteren van snijbloemen en het verzorgen en onderhouden van potbloemen. We creëren prachtige composities die kleur en charme toevoegen aan verschillende ruimtes.

Sorteren

Het sorteren van bloemen op bandlijnen is een belangrijk proces in onze productie. Medewerkers selecteren de bloemen zorgvuldig en bereiden ze voor op verdere verwerking. Dit proces omvat het verwijderen van ongewenste elementen, zoals bladeren of verdorde bloemen, en het rangschikken in geschikte boeketten of bossen. Onze teams zorgen ervoor dat elk boeket mooi is en klaar om bij de klant afgeleverd te worden. Het is een baan die nauwkeurigheid en aandacht vereist, maar je tegelijkertijd de voldoening geeft van het creëren van prachtige bloemstukken die hun weg vinden naar de huizen en harten van onze klanten.

Vrouwelijke werkster sorteert bloemen
Tuinwinkelmedewerker die potten met bloemen draagt

Verpakking en etikettering.

Bij Efficient at Work zijn we ook actief in veel productiestadia, waaronder het verpakken en etiketteren van bloemen. Werken in de bloemensector vereist precisie en aandacht voor detail, vooral in een geautomatiseerd lijnwerkproces. 

Logistiek - Orderpicker

Net als de logistieke afdeling spelen onze medewerkers een sleutelrol bij het creëren en leveren van bestellingen volgens de individuele voorkeuren van onze klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor de efficiënte organisatie van het orderverzamelproces. Dankzij hun toewijding en precisie komt elke bestelling in perfecte staat bij de klant aan, wat een positieve invloed heeft op onze reputatie als betrouwbare partner in de bloemen- en logistieke sector.

Schattige vrouw sorteert papieren dozen met bloemen.

Ben je op zoek naar een baan in deze sector?

Vul ons snelle formulier in. 

Onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

nl_NLNL

Laten we uw visie werkelijkheid maken!