Efficiënt op het werk logo

Uitzendbureau

FAQ

FAQs

Meestal
vroeg
vragen

Ontdek wat kandidaten ons het vaakst vragen. 

Het adres van ons kantoor is: Leehove 62, 2678 MC De Lier

MAP >>

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van geschoolde arbeidskrachten aan verschillende industrieën zoals logistiek, productie, voedselverwerking en vele andere. Ons doel is om werknemers in contact te brengen met de beste vacatures die op de markt beschikbaar zijn, en hen stabiliteit en ondersteuning te bieden in elke fase van hun carrière.

Om actuele vacatures te vinden, bezoek je gewoon onze website en blader je door de beschikbare advertenties. Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen en onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste baan.

  • Gratis vervoer: we bieden altijd gratis vervoer naar het werk, zodat onze werknemers zich geen zorgen hoeven te maken over extra kosten.
  • Bedrijfsauto's met bonus: Ons bedrijf waardeert de inzet van zijn werknemers. Daarom bieden we bonussen op het loon van de bestuurders van bedrijfswagens, 100 km voor privéritten en gratis brandstof.
  • Stabiel aanbod: We hebben stabiele vacatures, wat betekent dat onze werknemers zich geen zorgen hoeven te maken over plotselinge veranderingen in hun baan.
  • Populariteit onder studenten: We zijn erg bekend onder studenten die ons elk jaar bezoeken. Ons werkaanbod is aantrekkelijk voor jongeren die geld willen verdienen tijdens hun studie of zomervakantie.
  • Ervaring en professionaliteit: Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring op het gebied van uitzendbureaus. We handelen professioneel en gepassioneerd en zorgen voor het succes van zowel onze klanten als onze werknemers.  

We zijn trots op onze prestaties en streven ernaar onze diensten voortdurend te verbeteren om aan de verwachtingen van onze klanten en werknemers te voldoen.

Helaas bieden we geen vervoer van Polen naar Nederland. We kunnen je echter wel externe transportbedrijven aanbevelen, maar de reiskosten worden door elke kandidaat zelf betaald. 

Al onze klanten bevinden zich in of aan de rand van het Westland. We hebben ook een paar vacatures buiten dit gebied, maar dit is niet verder dan 30 km van ons kantoor. 

We richten ons op diversiteit. We bieden onze werknemers een comfortabele pendelbus van Efficient at Work. Voor degenen die dicht bij huis werken, bieden we fietsen aan. Daarnaast hebben we bedrijfsauto's voor werknemers, die ook privé kunnen worden gebruikt, maar niet meer dan 100 km per week. De brandstofkosten voor privéritten worden door ons gedekt. 

 

Ja, we hebben comfortabele appartementen in rijtjeshuizen of vrijstaande huizen voor onze werknemers. Ze hebben allemaal een SNF-veiligheidscertificaat. Er zijn 1-, 2- en 3-persoonskamers beschikbaar. Ze worden toegewezen door een medewerker van ons kantoor. Koppels worden altijd in één kamer ondergebracht. Voor gedeeld gebruik is er
badkamer, toilet, keuken en woonkamer. Onze appartementen zijn voorzien van alle apparatuur.
(oven of magnetron, fornuis, koelkasten, wasmachine en wasdrogers, serviesgoed, bestek
enz.)

Omdat we ons vooral richten op het comfort van onze werknemers, bieden we geen personeelshotels of chalets aan, maar alleen de eerder genoemde rijtjeshuizen of vrijstaande huizen.  

De kosten voor accommodatie zijn: €111,58 /u/persoon/week ingehouden op het loon.

Natuurlijk. Stellen wonen altijd samen in een kamer, terwijl we proberen groepen vrienden onder te brengen in één huis (als we vacatures hebben) of in ieder geval in één deel van onze gemeenschap. De mogelijkheden hangen af van de beschikbaarheid van vrije kamers op dat moment. 

  • Identiteitskaart of paspoort (onbeschadigd) en nog minstens 6 maanden geldig.
  • Document met je SOFI/BSN nummer (als het je eerste keer is in Nederland helpen we je aan dit nummer op het gemeentekantoor)
  • Valuta of Nederlandse rekening
  • Certificaten (als je ze hebt en ze nodig zijn voor de baan, bijvoorbeeld voor een vorkheftruck)

Al onze werknemers zijn verplicht een ziektekostenverzekering af te sluiten voor een bedrag van e 36,50 per week - dit bedrag wordt ingehouden op hun loonstrookje.
Mensen met een eigen accommodatie moeten hun eigen verzekering afsluiten.

De eerste betaling is in de tweede werkweek (donderdag) en daarna elke donderdag. 

Casual, niet-beperkende kleding (jeans, sweatshirt, T-shirt), zorg voor veiligheidsschoenen met harde zolen. Schoenen kunnen op ons kantoor worden gekocht (kosten €25 te betalen in contanten).

Klantenservice, portret en callcenter 's nachts werken aan het helpen van klanten met faq-oplossingen in

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

Bel of schrijf ons. 

Meer info

Onze nieuwste publicaties

Je vindt hier ook veel antwoorden op je vragen 

Eurogeld en rekenmachine op tafel
Inkomen in Nederland

Uurlonen in Nederland 2024

Uurtarieven in Nederland voor uitzendkrachten: Hoe werkt het? In Nederland zijn de uurtarieven voor uitzendkrachten strikt wettelijk geregeld, een

lees meer "
nl_NLNL

Laten we uw visie werkelijkheid maken!