Efficiënt op het werk logo

Uitzendbureau

Productie en verpakking

Voedingsindustrie

11 e1694518028878

Ontdek het gevarieerde aanbod in de voedingssector

De voedingsindustrie biedt een scala aan functies, van lijnproductie tot machineoperators en teamleiders. Je kunt hier de perfecte functie vinden die past bij jouw vaardigheden en carrièreaspiraties. Kom bij ons werken en begin een boeiende carrière in moderne en geautomatiseerde fabrieken rond Den Haag en Rotterdam. 

Verpakking van vleesproducten

Onze klanten hechten veel waarde aan moderniteit en innovatie. De productie vindt hier grotendeels plaats op geautomatiseerde productielijnen, waardoor het contact met vlees en halffabricaten tot een minimum wordt beperkt. Dit zorgt voor de hoogste normen op het gebied van hygiëne en arbeidsveiligheid, wat cruciaal is in de voedingsmiddelenindustrie.

21
20

Machinebedieners

Als je een hogere functie ambieert of al ervaring hebt als machineoperator, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn ook op zoek naar lijn- en machineoperators en teamleiders in onze fabrieken. We geloven dat het ontwikkelen van onze werknemers de sleutel tot succes is, dus we moedigen je aan om je ambities en carrièreaspiraties met ons te delen. 

Ben je op zoek naar een baan in deze sector?

Vul ons snelle formulier in. 

Onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

nl_NLNL

Laten we uw visie werkelijkheid maken!