Onze opdrachtgevers

Efficient at Work werd in 2007 opgericht door Jan Krouwer en André van Leent. Het bedrijf richt zich specifiek op het werven en uitzenden van Oost-Europese werknemers voor bedrijven met fysieke distributie, AGF, Packaging, Industrie en de Nederlandse glastuinbouw. Sinds de oprichting groeide de uitzendorganisatie uit tot een bepalende speler en een betrouwbare partner voor opdrachtgevers én werknemers.

Westlands karakter

Efficient at Work opereert vanuit het Westland. Een gebied dat wereldwijd bekend staat om de glastuinbouw en de daarbij behorende handelsactiviteiten en industrieën. Het is de thuismarkt voor Efficient at Work, dat de sector en de bedrijven die daarin actief zijn dan ook door en door kent. Maar ook buiten deze sector is het bedrijf actief. Efficient at Work heeft ook jarenlange ervaring met opdrachtgevers uit onder andere de AGF, packaging en industrie. Door deze expertise levert Efficient at Work voor ieder bedrijf passende en gemotiveerde uitzendkrachten. 

Wij vinden het een uitdaging en krijgen er energie van om de dagelijks variërende arbeidsbehoeften voor onze klanten optimaal te organiseren. Dit doen wij door ons proactief en klantgericht in te zetten en hen te voorzien van Oost-Europese uitzendkrachten met de juiste instelling en vaardigheden.” 

Mike-van-Leent  André van Leent (DGA)

Eigen recruitingskantoren

Efficient at Work heeft eigen wervingskantoren in Polen en Roemenië en is daardoor niet afhankelijk van derden. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan een hoog niveau worden nagestreefd bij het werven en selecteren van ‘echte werkers’ die passen bij de opdrachtgever. Uitzendkrachten worden met respect behandeld en optimaal ondersteund tijdens hun werkzame verblijf in Nederland.

Efficient at Work...

  • is actief in de glastuinbouw, AGF, packaging en industrie
  • voorziet in gemotiveerde Oost-Europese uitzendkrachten
  • is een betrouwbare partner: afspraak is afspraak
  • heeft eigen wervingskantoren in Polen en Roemenië
  • biedt uitzendkrachten optimale ondersteuning