Efficiënt op het werk logo

Uitzendbureau

Vacatures

Vacatures

Locatie:

Nieuw Vennep

Verpakking van gezouten vlees

We zijn op zoek naar mensen voor het verpakken van worsten in een moderne en geautomatiseerde voedingsmiddelenfabriek. Het verpakkingsproces gebeurt machinaal, op een lopende band.
Efficiënt at Work

Locatie:

Westland

Sorteren en verpakken van groenten en fruit

Vast en seizoenswerk in de AGF-sector voor het sorteren en verpakken van groente en fruit. Kom bij ons werken in een van de vele fabrieken in het Westland. Alle fabrieken hebben temperaturen tussen 10 en 18°C en hoge hygiënezones.
Magazijnmedewerkers praten met elkaar om goederen in de opslag te controleren

Locatie:

Zuid-Holland

Teamleider

Ben je op zoek naar een baan waarin je je leiderschapskwaliteiten kunt laten zien? Ben jij een verantwoordelijk persoon? Wij zijn op zoek naar een leidinggevende voor op de productievloer in de regio Zuid-Holland. Wij zoeken een persoon met ervaring in het aansturen van productieprocessen, die in staat is het team effectief te motiveren.
Glimlachende multiraciale schoonmakers die duimen omhoog tonen

Locatie:

Zuid-Holland

Medewerker huishouding

Ben je op zoek naar een stabiele baan? Ben je klaar voor nieuwe uitdagingen? Kom ons team versterken als schoonmaker! Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrouwbaar en flexibel persoon. De aangenomen persoon zal verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken volgens de eisen van de werkgever.

Locatie:

Regio Delft

Vervaardiging van worsten

We zijn op zoek naar medewerkers voor een worstproductiefaciliteit in de buurt van Delft. Als geïnteresseerd bent in productiewerk en op zoek bent naar een stabiele baan, dan is dit dan is dit aanbod wellicht interessant voor jou!
nl_NLNL

Laten we uw visie werkelijkheid maken!