Efficiënt op het werk logo

Uitzendbureau

Uw avontuur starten in Nederland: Praktische tips en informatie voor werknemers

Windmolens bij Kinderdijk in Nederland. Nederland

Je bent klaar voor een nieuw hoofdstuk in je carrière in Nederland! We heten je van harte welkom en geven je een aantal praktische tips om dit spannende avontuur gemakkelijker te beginnen.

  1. Uitbetaling en betalingen bij Efficiënt op het werk

Ons bedrijf zorgt er altijd voor dat je regelmatig betaald wordt. Het geld wordt wekelijks naar je rekening overgemaakt, dus je hebt altijd toegang tot je geld.
Tegelijkertijd willen we dat je je beloning op een eenvoudige en handige manier kunt bijhouden, daarom bieden we de app Plan4Flexzodat je je financiën kunt bijhouden.
Je eerste betaling wordt gedaan na een week werken. Als je net begint en nog geen BSN hebt, maak je dan geen zorgen - je kunt vol vertrouwen aan de slag vanaf de eerste dag dat je aankomt en we helpen je door het proces heen.

  1. Accommodatie- en verzekeringskosten:

Het is goed om te weten dat de verblijfskosten €111,58 per week zijn (op de datum van deze blog) en dat de verzekering nog eens €36,50 per week kost.

  1. Overwerk :

Als je ambitieus bent en bereid bent om over te werken, is dat mogelijk. Het aantal overuren hangt af van de vraag van de werkgever.

  1. Informatie voor koppels:

We willen jullie ervaring in Nederland nog specialer maken. Daarom proberen we ervoor te zorgen dat stellen dezelfde diensten draaien. We streven ernaar dat jullie elke dag samen kunnen genieten.

  1. Wat mee te nemen:

Als je je voorbereidt op je vertrek, is het een goed idee om genoeg geld of eten mee te nemen om de tijd tussen de salarisbetalingen door te komen.
Denk aan identiteitsdocumenten zoals SoFi/BSN-nummer, bankrekeningnummer.
Het is ook de moeite waard om na te denken over comfortabele werkkleding die geschikt is voor je specifieke werk. Dit kan een trainingsbroek, spijkerbroek of warme kleding zijn, afhankelijk van de sector waarin je werkt.
Vergeet werkschoenen niet die niet alleen veilig maar ook comfortabel zijn.
Een smartphone met toegang tot e-mail en je eigen telefoonnummer is essentieel om in contact te blijven.

  1. Aankomst op kantoor:

Ons kantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooropeningstijden. We nodigen je uit om langs te komen.
We willen dat jouw ervaring in Nederland succesvol en vol positieve emoties is. Daarom streven we ernaar om voor onze werknemers te zorgen in elke fase van hun carrière. We bieden je ondersteuning, het comfort van huisvesting en de mogelijkheid om te groeien. We weten dat elke kandidaat uniek is en daarom richten we ons op zorg, begeleiding en inspiratie op weg naar een succesvolle carrière. Zodat jij je kunt ontspannen en concentreren op je nieuwe uitdaging!

Delen :

Zoek op

Laatste bericht

Neem contact met ons op!

Stel ons een vraag
nl_NLNL

Laten we uw visie werkelijkheid maken!