Efficiënt op het werk logo

Uitzendbureau

Werken in Nederland en vervoer naar het werk. Uitgangspunten bij Efficiënt werken

Bestelwagen mockup, bestelwagen mockup. Vrachtwagen mockup, Vracht Express Van

Bij Efficient begrijpen we het belang van efficiënt georganiseerd vervoer van en naar de werkplek. Daarom passen we ons aan uw behoeften aan door verschillende transportopties aan te bieden.

  1. Fietsen naar je werk:

Als je dichtbij woont, tot 10 km van je werkplek, kun je onze bedrijfsfietsen gebruiken (met een borg van €150). Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een gezonde optie!

  1. Auto met extra voordelen:

Als woon-werkverkeer met de fiets geen optie is, kunnen werknemers die verder dan 10 km wonen gebruikmaken van bedrijfsauto's. En dat is nog niet alles! Je krijgt ook 100 km extra voor privéritten en brandstof GRATIS!
Vergeet echter niet dat correct gedrag achter het stuur uiterst belangrijk is. Vermijd boetes en wees voorzichtig op de weg.

  1. Controleer documenten en ga op weg...

Als je van plan bent om in Nederland te gaan rijden, zorg er dan voor dat je rijbewijs nog minstens 10 jaar geldig is vanaf de datum van afgifte. Laat je rijbewijs aan ons zien en wij controleren of je klaar bent om te rijden.


Transportkosten:

Vervoer naar het werk met de bus is altijd gratis. Dit onderscheidt ons van andere uitzendbureaus. Ons doel is om jouw comfort en veiligheid te garanderen.


Delen :

nl_NLNL

Laten we uw visie werkelijkheid maken!